Go to main content.

Om Alcon

About Alcon

Alcon is the global leader in eye care, dedicated to helping people see brilliantly. With our 75-plus-year heritage, we are the largest eye care device company in the world – with complementary businesses in Surgical and Vision Care

Vår verksamhet

Vår marknadsledande position grundas på banbrytande innovation och toppmodern teknologi för nya sätt att behandla ögonsjukdomar och ögonbesvär. Vi har branschens mest kompletta portfölj inom ögonvård med produkter inom de två verksamhetsområdena Surgical och Vision Care.

Blurred background-image

Surgical

Blurred background-image

Surgical

Vi erbjuder branschens mest kompletta portfölj av ögonkirurgiprodukter så kirurgerna kan nå optimala resultat för sina patienter. Portföljen omfattar såväl teknologi som produkter för grå starr, synfel och sjukdomar på näthinnan. Vi har intraokulära linser för behandling av grå starr, ålderssynthet och astigmatism och dessutom andra avancerade produkter för kirurgi av grå starr och näthinnan.

Blurred background-image

Vision Care

Blurred background-image

Vision Care

Vi är en av världens största tillverkare av kontaktlinser och linsvårdsprodukter. Vi erbjuder ett brett sortiment av engångslinser, månadslinser, färgade linser samt produkter för torra ögon och linsvård.

Alcon’s Corporate Giving hjälper människor i hela världen genom tillgång till professionell ögonvård, utbildning och fortbildning till ögonvårdspersonal samt genom att i stödja de samhällen där vi bor och arbetar.
Vi är dedikerade till att leverera produkter av hög kvalitet som tillgodoser och överträffar våra kunders förväntningar. För att kunna göra detta tillämpar vi relevanta externa och interna standarder och formkrav.

Transparent background-image

Arbeta på Alcon

 

Floating image